ویزای بازدید خانواده

مدارک لازم برای گرفتن ویزای فنلاند (شنگن) در صورتی که یکی از اقوام تان (معمولا فقط فرزند) در فنلاند در حال زندگی باشد در این پست نوشته شده. این لیست مستقیما از سایت سفارت فنلاند در ایران کپی شده. برای رفتن به سایت سفارت اینجا کلیک کنید.
با توجه به شنیده ها، موارد بسیاری دیده شده که درخواست ویزای برادر یا خواهر مجرد رد شده، و جدیدا (پاییز۱۳۹۳) حداقل در دو مورد دیده شده که  سفارت فنلاند به مادر دانشجو ویزا نداده! دلیل ارایه شده هم در دو مورد یکسان بوده. «عدم اطمینان سفارت از بازگشت مسافر به ایران پس از انقضای ویزا».

. گذرنامه معتبر( با حداقل اعتبار 3ماه پس از پايان سفر مورد درخواست و دارا بودن 2 صفحه خالي)
. شناسنامه به همراه ترجمه رسمي به زبان انگليسي و كپي از صفحات شناسنامه
. فرم تكميل شده درخواست رواديد (لطفا فرم را قبل از حضور در سفارت تکمیل کنید و فقط امضاء فرم را در حضور مسئول دریافت مدارک انجام دهید.)
. درخواست کننده و همراهان او بایستی هر کدام فرم درخواست ویزای جداگانه تکمیل کنند.
. يك قطعه عكس رنگي كه از تاريخ آن شش ماه نگذشته باشد، سايز عكس بايد4X6 تمام رخ بدون رتوش و با زمينه كاملاً سفيد باشد.
. فتوكپي از صفحه اول گذرنامه و از ساير صفحات پر شده با رواديد و مهرها ( روي كاغذ (A4
. اتباع خارجي مقيم ايران بايد اجازه اقامت و اجازه كار خود را ارائه دهند.
. دعوتنامه از فنلاند با ذكر اطلاعات دعوت كننده و دعوت شونده از قبيل (نام/ تلفن/نشاني و آدرس پست الكترونيكي) مدت سفر و تعهدات مالي دعوت شونده الزامي است.
. فتوكپي اقامت و يا پاسپورت شخص دعوت كننده براي رواديد ديدار از اقوام و دوستان
. تاييديه حساب بانكي به زبان انگليسي با گزارش ريز كاركرد حساب بانكي مربوط به شش ماه گذشته ولي با مشخصات انگلیسي شخص دارنده حساب
. چنانچه شاغل هستيد بايد  معرفي نامه شغلي و آخرين فيش حقوقي به همراه ترجمه انگليسي تهيه شود. و در صورت بازنشستگی هم  باید حکم بازنشستگی ارايه شود.
. در صورت عدم  تمايل به ارايه اصل ترجمه انگليسي اسناد و مدارك خود بايد  اصل و كپي ترجمه آنها را تهيه نماييد تا سفارتپس از رويت اصل آنها  فقط اقدام به  نگهداري از كپي آنها بنمايد.