تابعیت یا شهروندی فنلاند

کسانی که به فنلاند مهاجرت میکنند می‌توانند شهروند فنلاند بشوند. در این نوشته راجع به شهروندی فنلاند می‌نویسم

گرفتن گذرنامه فنلاندی کار خیلی سختی نیست. در لحظه نوشتن این مطلب این شرایط رو باید داشته باشید

  1. کار کردن در فنلاند برای مدت دست کم چهار سال
  2. دانستن زبان فنلاندی و قبول شدن در امتحان ملی زبان فنلاندی yki test

این قوانین زیر و بمهای مختلفی دارد که در سایت اداره مهاجرت میتونید دقیق وکاملشو بخونید… https://migri.fi

 

کسانی که در فنلاند با اقامت نوع الف، یعنی اقامت پیوسته زندگی می‌کنند تقریبا از تمامی حمایت‌های قانونی مشابه شهروندان برخوردارند. ولی با شهروندی فنلاند علاوه بر اون مسايل میتوانید گذرنامه فنلاندی بگیرید و از حق رای در انتخابات برخوردار بشید.

2 responses to “تابعیت یا شهروندی فنلاند

  1. سلام
    ممنون براي پست. آيا براي درخواست شهروندي محدوده زماني مرتبط با اجازه اقامت وجود داره؟ بذاريد اينطور بپرسم: وقتي مي خوايم براي تمديد اجازه اقامت درخواست بديم، بايد اين درخواست در محدوده زماني سه ماه قبل از پايان اعتبار اجازه اقامت فعليمون باشه. زودتر از سه ماه اگر درخواست بديم، ميگري مي گه برو در فاصله ي زماني سه ماه بيا. آيا همچين محدوديتهايي براي درخواست شهروندي وجود داره؟

    1. سلام، به نظر من خیر، ربطی به هم ندارند. کارت اقامت و ماجرای شهروندی دو چیز کاملا جدا هستند. دیدم کسایی رو که زمانی اقدام میکنند کارت اقامت چهارساله و معتبر دارند.

پاسخی بگذارید